sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

„Bătrânii” Vâlcii au învins campioana de old boys a Bucureştiului (6-3)

1.18KVizualizari

Sâmbăta trecută, Asociaţia Fair Play Vâlcea, reprezentată de Dragoş Muscalu, a organizat, la Vlădeşti, un super-meci de old boys. Duelul a opus o selecţionată a judeţului nostru (alcătuită din fotbalişti cu vechi ştate de serviciu în fotbalul vâlcean) şi campioana acestei categorii de vârstă din Bucureşti, Union. Cel mai cunoscut jucător din tabăra adversă a fost Vali Bădoi (fost la Rapid şi FCSB).
Partida a fost câştigată de fotbaliştii vâlceni, cu scorul de 6-3 (după 1-1, la pauză). Pentru echipa noastră, Dorin Rădoi (de la Viitorul Voiceşti) a marcat două goluri (unul mai frumos decât altul!) şi a mai izbutit un asist. Celelalte reuşite ale vâlcenilor au fost semnate de Cosmin Văcaru, Marius Pufu, Constantin Văduva („Neamţu”) şi Marius Voican (proprietarul Restaurantului Brother’s Pub).
Duelul de la Vlădeşti a fost arbitrat de o brigadă Liga I, alcătuită din Adrian Comănescu (preşedintele AJF Vâlcea) – la centru, Marius Badea şi Florin Păunescu – la cele două linii. Partida s-a încheiat cu o super-petrecere câmpnească la care au participat toţi componenţii celor două echipe.