Administrație

„Bebe” Streinu (Şirineasa) spune că presiunea e deja prea mare pe umerii primarilor, după 2 ani de inactivitate: Vor începe oamenii să ne înjure, dacă nu se vor aproba mai repede proiectele

804Vizualizari
Primarul din Şirineasa, Ion Streinu, a explicat că, în ultimii 2 ani, în mediul rural, au fost realizate doar lucrări mici, în timp ce proiectele mari, de apă, canalizare și drumuri continuă să se afle pe masa guvernanților. Iar asta, explică social-democratul, creează nemulțumiri mari în rândul comunităților și presiune pe umerii primarilor.
„Nu cred că au fost bani, altfel nu îmi explic de ce nu au fost aprobate decât foarte puține dintre proiectele depuse la Compania Națională de Investiții. Între timp, noi, primarii, am fost solicitați să depunem documentații și pe Programul Național «Anghel Saligny». Sperăm ca lucrurile să se miște cât mai repede și să nu mai pierdem și anul acesta, pentru că vor începe oamenii să-i înjure pe primarii. Și, sincer, nu e deloc vina noastră. Toți am muncit să facem proiecte, am cheltuit bani mulți pentru asta. Din fonduri proprii, voi face anul acesta 1 kilometru de trotuar, de la dispensar, până în dreptul uliței Ungureni. În total, vreau să amenajez 7 kilometri de trotuar, dar investiția se va face treptat”, a explicat primarul PSD din Șirineasa, „Bebe” Streinu.