Fotbal Județean

„Bebe” Tănase – golgheter în Liga a VI-a, la Oltul Dăeşti. Dar un merit deosebit îl are Cristi Ciobanu, servantul perfect!

790Vizualizari
„Bebe” Tănase are 8 goluri marcate sezonul acesta pentru Oltul Dăești, în Liga a VI-a și, deocamdată, este golgheterul competiției. În ultima rundă, adică, în meciul de la Atletico Rm. Vâlcea, el a marcat de patru ori, în victoria obținută cu scorul de 8-1. Un aport deosebit la performanța sa îl are colegul său, Cristian Ciobanu, care i-a dat cele mai multe pase decisive. Pentru Oltul Dăești, au mai înscris Sorin Tololoancă (3) și Marius Aspru – patronul de la D’Amici, care a marcat și cel mai frumos gol, din voleu.
„Nu cred că actualul campionat este mai puternic decât cel precedent. Să nu uităm că, în sezonul trecut, cinci echipe aveau mai mereu puncte apropiate în clasament și s-au bătut până în ultima etapă pentru titlu. Acum, avem un meci mai puțin disputat și suntem încrezători că vom mai urca în clasament. Cred că va conta foarte mult ce vom face în meciurile directe cu Cernișoara și Olanu”, a explicat Cristi Ciobanu, mijlocaș central la Oltul Dăești.