luni, iunie 24, 2024
Handbal

Bent Dahl, după înfrângerea din Danemarca: „Adversarele au jucat pur şi simplu foarte bine, în timp ce noi…” Norvegianul a avut o sarcină ingrată la SCM, în acest început de an

645Vizualizari
Duminica trecută, SCM Rm. Vâlcea a pierdut fără drept de apel în faţa echipei Nykobing Falster, iar la final antrenorul principal al trupei din Sala Traian, Bent Dahl, a recunoscut superioritatea nordicelor. „Adversarele au jucat pur şi simplu foarte bine, în timp ce noi nu ne-am putut ridica la nivelul obişnuit. Asta a fost, e responsabilitatea mea ca antrenor (n.r.: pentru ce s-a întâmplat!)”, a spus Bent Dahl.
Norvegianul a avut parte însă de o sarcină foarte grea (am spune chiar ingrată!), în acest început de an, în care a fost nevoit să lupte cu echipa vâlceană pe trei fronturi, având un lot extrem de subţire din punct de vedere numeric şi valoric. În aceste condiţii, Bent Dahl nu are practic nicio vină pentru că două dintre obiective au fost deja ratate (turneele finale Cupei României şi Ligii Europene), iar cel de-al treilea este aproape compromis! În speţă, calificarea pentru viitoarea ediţie a cupelor europene, printr-o clasare superioară în Liga Florilor.
În principiu, Bent Dahl va rămâne antrenorul SCM-ului şi în sezonul viitor, mai ales că, potrivit afirmaţiilor lui Marius Ţuca, preşedintele clubului din Sala Traian, contractul norvegianului s-a prelungit pe încă un an, cu acordul ambelor părţi. „În primăvara lui 2022, Bent Dahl a semnat pe un sezon, cu opţiune pentru încă unul”, a explicat oficialul de la SCM Rm. Vâlcea.