duminică, aprilie 14, 2024
Handbal

Bent Dahl nu subestimează niciuna dintre adversarele Vâlcii din Liga Europeană. „Grupa este una dificilă, dar foarte interesantă!”

477Vizualizari
Antrenorul norvegian Bent Dahl consideră că Viborg HK este favorita Grupei D din Liga Europeană, din care face parte şi SCM Rm. Vâlcea. Nordicul nu le subestimează nici pe celelalte două adversare ale grupării din Sala Traian, Chambray Touraine şi Vaci NKSE, cu care elevele sale se vor bate pentru calificarea în sferturile competiţiei. Tehnicianul şi-a exprimat speranţa că, în ianuarie şi februarie, handbalistele vâlcene vor putea conta şi pe sprijinul suporterilor, care au fost mereu al 8-lea jucător al echipei.
„Grupa din care facem parte este una dificilă, dar foarte interesantă! Abia aştept jocurile! Viborg este favorită clară, dar şi Chambray este o echipă cu sportive experimentate. De asemenea, nici Vaci nu va fi un adversar uşor, având în componenţă jucătoare tinere şi muncitoare. Din punct de vedere sportiv, o să fie o grupă interesantă, în care formaţia noastră va trebui să ofere evoluţii foarte bune, pentru a putea avansa în competiţie. Sper că vom putea să jucăm aceste partide alături de fanii noştri dragi, să ne bucurăm de prezenţa lor în arenă. Avem nevoie de ei, reprezintă al 8-lea jucător pentru noi! Hai SCM Râmnicu Vâlcea!”, a spus antrenorul principal al echipei din Sala Traian, norvegianul Bent Dahl, pentru pagina de Facebook a clubului vâlcean.