luni, aprilie 12, 2021
4
Fotbal Județean

Berbeşti – Păuşeşti Măglaşi 1-3. Trei goluri pentru trei puncte în contul echipei din comuna administrată de primarul Alexandru Dediu

949Vizualizari

Week-end-ul trecut, Viitorul Păuşeşti Măglaşi a produs una dintre surprizele etapei a II-a din Liga a IV-a, după ce s-a impus în deplasare, în fieful formaţiei Minerul Berbeşti, cu scorul de 3-1. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Dragoş Nicolae, Claudiu Buduroi şi Alexandru Ionescu. „Am condus cu 1-0 după prima repriză, dar putea să se termine şi 4-0. Am ratat din toate poziţiile, prin Dragoş Nicolae (de două ori), Alexandru Ionescu şi Claudiu Buduroi. Pur şi simplu, mingea n-a vrut să intre în poartă decât o dată, la golul căpitanului nostru de echipă, Dragoş Nicolae. După pauză, meciul a fost mai echilibrat, dar, pe fondul dominării adversarilor, Claudiu Buduroi a majorat diferenţa cu un şut din afara careului, după un contraatac. Apoi, am mai marcat o dată prin Alexandru Ionescu, după o combinaţie cu Claudiu Buduroi, care a făcut şah-mat apărarea berbeştenilor. Cred că acesta a fost cel mai frumos gol pe care l-am înscris sâmbăta trecută. La 3-0, au reuşit şi minerii golul lor de onoare, când tânărul nostru portar a scăpat mingea din mâini, iar un adversar aflat în apropiere a trimis-o în plasă. Era minutul 80”, a precizat Florin Oprescu, reprezentantul echipei din Păuşeşti Măglaşi.

Claudiu Dumitru: „Sezonul acesta, ne-am propus ca obiectiv clasarea în primele şase echipe”

„Faţă de sezonul trecut, avem un plus în ceea ce priveşte calitatea jocului, mai ales că am transferat trei jucători de la Olăneşti şi un portar de la Govora. Chiar dacă am bătut cu 3-1 la Berbeşti, nu am avut deloc un meci uşor. Foarte puţine echipe vor reuşi să ia puncte acolo, deoarece Minerul are jucători de luptă, tineri, care aleargă şi se dăruiesc tot meciul. Noi am dat totul, ca să fim sinceri. Am luptat până în ultima secundă… Sezonul acesta, ne-am propus ca obiectiv clasarea în primele şase echipe”, a afirmat şi Claudiu Dumitru, antrenor-jucător la Viitorul Păuşeşti Măglaşi.

Florin Oprescu: „Cu CS Mădulari, am jucat în inferioritate numerică din minutul 25. Poate că nu am fi pierdut acel meci”

Prin victoria din fieful echipei Minerul Berbeşti, fotbaliştii din comuna administrată de primarul Alexandru Dediu şi-au luat astfel revanşa faţă de suporteri, după eşecul suferit în prima rundă, pe teren propriu, cu CS Mădulari (cu 2-3), din cauza unui gol încasat în minutul 90. „Ne bucură acest început pozitiv de sezon, deşi am pierdut cu CS Mădulari, în runda inaugurală. Am făcut un meci bun şi atunci, fiind învinşi în minutul 90. Cred că nu am fi pierdut, dar am jucat în 10 din minutul 25, după ce unui tânăr jucător al nostru i s-a făcut rău pe teren, iar arbitrul nu i-a mai dat voie să joace. Cum n-am avut decât 11 oameni la dispoziţie, niciunul de rezervă, am evoluat în inferioarirate numerică până la final”, a mai dezvăluit Florin Oprescu, oficial la Viitorul Păuşeşti Măglaşi.
Etapa viitoare, Viitorul Păuşeşti Măglaşi va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei CS Guşoeni. Meciul va avea loc duminică, 15 septembrie.