luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Bilanţ fantastic pentru „olari” în prima repriză a meciului cu ACSO Filiaşi: două goluri şi trei bare!

448Vizualizari

În runda din week-end-ul trecut, cea de-a patra a campionatului, echipa din Treapt s-a duelat, pe teren propriu, cu ACSO Filiaşi, în faţa căreia s-a impus cu 3-1. Sâmbăta trecută, Flacăra Horezu a făcut o primă repriză fantastică împotriva echipei ACSO Filiaşi, în care a avut cinci ocazii mari de a înscrie, din care nu a transformat în gol decât două, prin Sebastian Preda şi Mansour Gueye. De trei ori, „olarii” au trimis însă mingea în bară, fapt mai rar întâlnit (!). Oportunităţile au aparţinut lui Adi Popa (şut respins în bară de portarul advers), Mansour Gueye şi Samson Nwabueze.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu: „La primul gol, Mansour Gueye a pasat perfect, iar Sebi Preda a finalizat. La al doilea, senegalezul a înscris cu capul, din interiorul careului de 16 metri, după centrarea din corner a lui Ştefănel Covalschi. Apoi, oaspeţii au redus din handicap în minutul 55. După o recuperare la mijlocul terenului, mingea a ajuns la golgheterul Claudiu Ghighilicea, acesta a preluat în viteză şi a avut o execuţie frumoasă. Al treilea gol al nostru a picat după o lovitură de colţ: mingea a fost respinsă de defensiva adversă, a ajuns la Samson Nwabueze, care a şutat şi a înscris. Pe lângă cele trei goluri, am mai trimis şi de trei ori mingea în bară în prima repriză”.

Cu ACSO Filiaşi, Flacăra Horezu a evoluat în următoarea formulă: Robert Popa – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristian Munteanu, Ştefănel Covalschi, Gabi Precup (Raul Nistor), Răzvan Olteanu, Adrian Popa, Sebi Preda (Cătălin Nuţă), Radu Georgescu (Adrian Stănică), Mansour Gueye.

Adi Popa, antrenor-jucător Flacăra Horezu: „Una peste alta, a fost un meci dificil! Am înfruntat o echipă bună, care în primele două etape a acumulat şase puncte, iar cu FC „U” Craiova a pierdut foarte greu. În plus, noi am venit după meciul cu FC Argeş în care s-a depus un efort foarte mare şi nu ne-a fost deloc uşor. S-a resimţit un pic oboseala, dar băieţii sunt de apreciat pentru că şi-au adunat toate forţele şi am reuşit cu toţii să obţinem o victorie foarte importantă. După ce am condus cu 2-0, iar oaspeţii au redus din handicap, 2-1, am avut însă unele emoţii. Au fost momente în care doljenii ne-au presat, dar am rezistat cu bine. Era un meci important şi suntem bucuroşi că l-am câştigat. N-a fost deloc uşor, am depus un efort mare, iar cu atât mai mult băieţii merită felicitări”.