miercuri, iulie 28, 2021
Handbal

Bobana Klikovac, super-încântată de transferul la SCM: „Când am avut oferta de la Vâlcea, am realizat că este ce îmi doresc!”

502Vizualizari
Printre cele patru jucătoare pe care SCM Rm. Vâlcea le-a legitimat pentru viitorul sezon se numără şi o nouă jucătoare din spaţiul ex-iugoslav. Este vorba de muntenegreanca Bobana Klikovac, care a mai evoluat în România pentru alte două echipe: SCM Craiova şi SCM Gloria Buzău. Cu gruparea din Bănie a reuşit să obţină şi Cupa EHF, în 2019, când le-a mai avut coechipiere pe alte două handbaliste care fac parte în prezente din echipa vâlceană, sârboaicele Jelena Trifunovic şi Zeljka Nikolic.
„Am venit la Vâlcea pentru că vreau să joc handbal de calitate. Am venit la o echipă care face performanţă, care joacă în cupele europene, am venit la un club serios. Când am aflat de oferta de la SCM, de la impresarul meu, am realizat că este ce îmi doresc. Vâlcea nu se gândeşte niciodată la locul 2, cred că sezonul viitor vom încerca să câştigăm Liga Europeană, iar în campionat să luăm o medalie”, a precizat Bobana Klikovac, pentru pagina de Facebook a clubului din Sala Traian.

Prezentare Bobana Klikovac

• 25 de ani, pivot
• Născută la Cetinje (Muntenegru), pe 19 iulie 1995
• Câștigătoare a Cupei EHF, cu SCM Craiova (2018)
• Medalie de argint în Liga Florilor, cu SCM Craiova (2018)
• Medalie de argint în campionatul Ungariei şi finalista a Cupei Ungariei, cu FTC Budapesta (2019)
• A mai jucat pentru ZRK Danilovgrad (Muntenegru), Alba Fehervar (Ungaria), DVSC Debrecen (Ungaria), SCM Craiova, FTC Budapesta (Ungaria) şi SCM Gloria Buzău.
• Componentă a echipei naţionale a Muntenegrului, alături de care va participa la Jocurile Olimpice care se vor desfăşura în această vară, la Tokyo