duminică, martie 7, 2021
Sporturi

Bogdan Marinescu, director DJST Vâlcea: „Am propus Ministerului să modifice pragul de 10 mii de lei pentru premierea sportivilor la final de an”

498Vizualizari

Vinerea trecută, în Sala VIP de la Polivalentă, a avut loc evenimentul de premiere a celor mai buni 15 sportivi ai judeţului în 2019. Cu acest prilej, directorul executiv al DJST Vâlcea, Bogdan Marinescu, le-a dezvăluit sportivilor şi antrenorilor prezenţi că a propus reprezentanţilor Ministerului Tineretului şi Sportului să modifice pragul de 10 mii de lei, până la care pot fi acordate premii/recompense în bani şi/sau obiecte tuturor performerilor dintr-un an.
„E foarte greu ca o Direcţie să poată premia numai cu 10 mii de lei toţi sportivii care obţin performanţe într-un an. De aceea, am propus ca pragul acesta să fie mai mare sau chiar să nu mai existe! Deocamdată, legea a rămas aşa, dar sper că pe viitor va fi modificată”, a subliniat Bogdan Marinescu. „Aşa cum am mai spus, opinia mea e că sportivii şi antrenorii lor merită mai mult. De aceea, mă bucură foarte mult că Primăria Râmnicului va organiza şi anul acesta Gala Sportului Vâlcean, unde vor putea fi premiaţi mai mulţi performeri ai judeţului din 2019. Orice recompensă pentru aceşti sportivi extraordinari ai Vâlcii, având în vedere munca fantastică depusă de ei de-a lungul unui an, este binevenită!”, a conchis directorul executiv al DJST Vâlcea, Bogdan Marinescu.