Fotbal Diverse

Bogdan Preda (Minerul Costești), unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră: de la 40 de metri, în amicalul cu Flacăra Horezu…

736Vizualizari

În această după amiază, pe Stadionul „Brother’s Sport Hub” (ex-Oltchim), din Rm. Vâlcea, Flacăra Horezu şi Minerul Costeşti s-au înfruntat într-o interesantă partidă amicală. Confruntarea s-a disputat pe o vreme deloc propice pentru fotbal: ploaie măruntă.

Desfăşurarea LIVE a meciului:

Prima repriză:

Minutul 18: Senegalezul Mansour Gueye a deschis scorul pentru formaţia de Liga a III-a din Treapt: 1-0. Jucătorul de 34 de ani îşi va continua cariera la Flacăra Horezu cel puţin până la finele acestui sezon.

Scor la pauză:

Flacăra Horezu – Minerul Costeşti 1-0

Repriza a doua:

Minutul 50: Mansour Gueye face dubla, cu un șut de la 20 de metri: 2-0. Golgheterul din Treapt rămâne omul numărul 1 de gol pentru echipa antrenată de Adrian Popa

Minutul 55: Bogdan Preda reduce din diferenţă cu un super-gol de la 35-40 de metri: 2-1. Buturile horezenilor sunt apărate de Denis Vlădoi, fiul antrenorului-portar de la Minerul Costeşti, Marius „Ţeţe” Vlădoi.

Scor final:

Flacăra Horezu – Minerul Costești 2-1

Aspirantă la promovare în Liga a III-a, echipa din comuna administrată de primarul Toma Peștereanu a făcut un joc bun, contra unei adversare mult mai experimentate.