joi, februarie 29, 2024
Fotbal Județean

Bogdan Predonu mai are nevoie doar de 20 mii euro, pentru a se opera în Germania. Tatăl său, Răzvan: “Într-o săptămână, am ajuns aproape orb, de stres. Mulțumim tuturor celor ne-au sprijinit!”

9.82KVizualizari

Bogdan Predonu, un tânăr de 24 de ani, din comuna Alunu, are nevoie de 61 de mii de euro pentru a se opera în Germania, după ce a fost depistat cu o tumoare pe creier, în urmă cu o lună. În doar o săptămână de la anunțul postat pe Facebook, sute de prieteni și cunoștinte s-au mobilizat, pentru a-l ajuta cu programarea la clinica din Hannover. Până acum, s-au strâns aproximativ 40 de mii de euro și ar mai avea nevoie de cel puțin încă jumătate din această sumă. Să nu uităm că fostul jucător de la echipa de fotbal Oltețul Alunu trebuie să suporte inclusiv deplasarea, cazarea părinților și alte cheltuieli adiacente, care nu sunt deloc mici. Astfel, orice donație în plus îl va ajuta să depășească acest moment dificil.

Răzvan Predonu, tatăl lui Bogdan, a mărturisit că vestea pe care a primit-o din partea medicilor a fost cumplită, dar, acum, are încredere că va trece peste cel mai greu moment din viața familiei sale. „Mă înclin în fața tuturor celor care au donat, ca fiul meu, Bogdan, să meargă în Germania, la clinica de care are mare nevoie. Fără dumneavoastră, dragi prieteni ai mei și ai prietenilor fiului meu, nu putem face nimic. 61 de mii de euro este o sumă pe care nu am fi putut spera niciodată să o strângem. Fiul meu, Bogdan, a absolvit Dreptul cu media 10! Acum, are o altă problemă de rezolvat… Dar suntem încrezători că se va rezolva… A fost un moment complit! Vă spun sincer, că am ajuns să nu mai văd bine, de stres! Fiul meu urmează procedurile medicale necesare, cu perfuzii și se simte destul de bine. Ar trebui să plecăm săptămâna viitoare în Germania. Dar, rămâne de văzut dacă vom strânge toată suma, pentru că va trebui să o depunem în cont, ca să putem fi programați la operație”, a anunțat Răzvan Predonu.

Așa că, dragi prieteni, putem da o mână de ajutor…

Conturile lui Bogdan Predonu: