Fotbal Diverse

Bogdan Predonu a ajuns în Germania și parcurge primii pași spre operație. „Este incredibil cât de mulți oameni ne-au ajutat să strângem 61 mii euro în doar două săptămâni!”

5.54KVizualizari
În urmă cu doar două săptămâni, conducerea Primăriei Alunu și alți oameni de bine au început o campanie de strângere de fonduri pentru un fiu al satului, Bogdan Predonu, depistat cu o tumoare pe creier la sfârșitului anului trecut. După doar o jumătate de lună, s-a strâns suma necesară, de 61 mii de euro, și s-a făcut programarea la clinica medicală din Hannover. Acum, Bogdan și tatăl său, Răzvan, sunt în Germania și se pregătesc de intervenția chirurgicală, care e programată, dacă toate analizele sunt OK, în ziua de 17 februarie.
„Nu aș fi crezut niciodată că, în doar două săptămâni, vom putea strânge suma necesară pentru operație. Am mers cu mașina până la Hannover, pentru a reduce riscurile de contractare a virusului COVID, pe avion. Urmează să stăm în izolare o perioadă, la un hotel, facem o serie de analize și, dacă totul e OK, pe 17 februarie, intrăm în sala de operație. Îngenuchez în fața tuturor celor care ne-au ajutat! Dumnezeu ne-a arătat că lumea e bună și am reușit să ne programăm atât de repede. Este o perioadă extrem de grea, dar avem încredere că putem trece peste ea. Vor mai fi și alte cheltuile suplimentare destul de mari. După operație, vom mai rămâne minim 14 zile în spital, ca doctorii să analizeze atent evoluția. Vă mulțumim tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru noi” Suntem fără cuvinte!”, a precizat Răzvan, tatăl lui Bogdan Predonu, un tânâr de 24 de ani din Alunu.