vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

Bogdan Vătăjelu a marcat „ca în curtea şcolii” pentru CS „U” Craiova

723Vizualizari

Săptămâna trecută, vâlceanul Bogdan Vătăjelu a apărut, din nou, pe lista marcatorilor pentru CS „U” Craiova, în partida cu FC Botoşani, pe care elevii lui Victor Piţurcă au câştigat-o cu scorul de 3-1. Fostul fundaş de la CSM Rm. Vâlcea, care a fost lansat în fotbal de Dan Zguroiu, a intrat pe teren în minutul 86 şi a înscris ultimul gol al echipei sale, în cel de-al doilea minut de prelungiri.
Faza la finele căreia craiovenii au stabilit scorul final a fost una cum rar se poatea vedea pe stadioanele de fotbal. În căutarea golului egalizator, FC Botoşani a atacat inclusiv cu portarul Pap în prelungiri, la o lovitură de colţ. Elevii lui Piţurcă au respins însă mingea şi au pornit în trombă spre poarta adversă, chiar Bogdan Vătăjelu fiind cel care a traversat nestingherit terenul, împreună cu alţi patru coechipieri. Vâlceanul a condus mingea până la buturile botăşănene şi a şutat năpraznic, cu stângul, din 3 metri, în poarta goală. „A fost cel mai simplu gol din cariera mea. Este adevărat că nu am prea multe, dar acesta a fost cel mai simplu. Mă bucur că am câștigat”, a declarat Vătăjelu, la final.
În acest sezon, fundaşul vâlcean a mai marcat o singură dată, pe 20 septembrie, în etapa a 10-a, când CS „U” Craiova s-a impus cu 3-2, în deplasare, la Gaz Metan Mediaş. Atunci, „Sărmăluţă” a înscris cel de-al doilea gol al echipei sale, în minutul 42, cu care formaţia din Bănie a intrat în avantaj la vestiare (2-1).
Sursă foto: CS „U” Craiova