vineri, mai 7, 2021
Fotbal Diverse

„Bomba” anului în fotbalul din Vâlcea: Marius Voican, de la Brother’s Pub, a preluat Stadionul „Oltchim”! „Voi face un complex sportiv de cinci stele”

4.17KVizualizari

Stadionul „Oltchim”, pe care s-au lansat de-a lungul anilor mulţi dintre marii fotbalişti ai Vâlcii, e foarte aproape de a-şi recăpăta gloria de odinioară. Zilele trecute, Marius Voican, proprietarul de la Brother’s Pub, a obţinut dreptul de a prelua în concesiune baza sportivă, pe o durată de 10 ani. El a întocmit deja proiectul privind modernizarea complexului, pentru care va accesa fonduri europene.
„La stadionul de fotbal, voi face o tribună, nocturnă, plus o terasă în aer liber, pentru spectatori. De asemenea, o să fac un teren sintetic de fotbal, acoperit, iar terenurile de tenis le voi pune în balon. Totul va arăta foarte bine, aşa cum trebuie într-un oraş care se vrea modern şi în care oamenii iubesc mult sportul. Proiectul chiar este grandios şi voi face tot posibilul să fie pus în practică într-un timp cât mai scurt”, a anunţat Marius Voican.