joi, decembrie 7, 2023
Monden

BOMBA anului în Vâlcea şi în România: Emirul din Qatar şi alţi miliardari ai planetei vor să facă din Vârful lui Roman cea mai modernă staţiune din Europa! Proiectul este spectaculos!!!

67.4KVizualizari

La Vârful lui Roman (Horezu) va fi realizată, în viitorul apropiat, o staţiune montană ultra-modernă, într-un cadru spectaculos. Investiţia va fi unică prin specificul său, atât în ţară, cât şi în străinătate. Potrivit proiectului, vor fi două amplasamente.
Primul, la Vârful lui Roman (pe o suprafaţă este de 400 de hectare), va avea hoteluri şi alte facilităţi de cazare, restaurante şi cafenele, spaţii comerciale, terenuri de sport, aqualand, clinică de detoxifiere, 100 de kilometri de pârtii de ski, azil de bătrâni şi multe-multe altele.
Al doilea amplasament care va fi realizat la Horezu implică teren de golf, aeroport şi centru rezidenţial. Vor mai fi construite, în staţiune, în zona teleskiului, 80 de vile individuale, o cabană cu autoservire de 120 de locuri, plus un hotel ultramodern, care va satisface şi cele mai înalte pretenţii. Zona va fi legată de alte obiective turistice, precum Transalpina, Polovragi, dar şi mânăstiri. Pe de altă parte, pentru a-i atrage pe tinerii din toată Europa, vor mai fi realizate un campus universitar uriaş şi un cinema.
Potrivit surselor noastre, pentru ca toate aceste minuni să devină realitate, şi-au dat mâna trei investitori de nivel mondial, foarte puternici, care vor să facă din Vârful lui Roman cea mai impunătoare staţiune din Europa. Doi dintre ei sunt străini şi vor să aloce 200 de milioane de euro. Astfel, printre cei care vor să investească aici se numără inclusiv Emirul din Qatar.
Tot proiectul de la Vârful lui Roman ar urma să se realizeze în cel mult 7 ani. Condiţia prioritară ca lucrările să demareze: să fie modernizată reţeaua de drumuri spre obiectivul turistic (iar Consiliul Judeţean a dat asigurări în acest sens!) şi să se introducă alimentarea electrică.