Fotbal Diverse

Boromir a câştigat Cupa Imnului la minifotbal, după 4-1, în finală, cu Annabella

161Vizualizari

După succesul istoric de la Bacău, din urmă cu aproape o lună, unde FC Boromir şi-a adjudecat, în premieră, Cupa României, „brutarii” au obţinut un nou trofeu la minifotbal! De această dată, fotbaliştii lui George Frântu au triumfat la Cupa Imnului, competiţie care s-a desfăşurat week-end-ul trecut, pe stadionul din Zăvoi. Evenimentul a fost organizat de Primăria Râmnicului, în parteneriat cu AJSPT Vâlcea.
Potrivit afirmaţiilor lui Marian Dascălu, FC Boromir a disputat în total şase meciuri şi le-a câştigat pe toate. În finală, „brutarii” s-au impus în faţa echipei Annabella, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Bogdan Bârlogeanu (2), Bogdan Mihăilă (1) şi Cătălin Păun (1).
Pe locul 3 s-a clasat LSV, iar pe poziţia a patra a terminat Red Wings. „Acesta a fost cel de-al doilea trofeu pe care l-am câştigat la Cupa Imnului, după cel adjudecat în urmă cu trei ani”, a afirmat Dascălu. Oficialul de la FC Boromir ne-a mai dezvăluit că, la final, preşedintele AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, organizatorul Cupei Imnului, i-a acordat un premiu şi lui George Frântu, sponsorul principal al „brutarilor”, care a fost răsplătit cu o distincţie pentru sprijinul pe care îl oferă permanent activităţii sportive.