sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

Boromir a făcut spectacol cu Iași: 6-1. „Bebe” Vasile s-a adaptat perfect la minifotbal, marcând de trei ori. La ora 19, „brutarii” joacă pentru sferturi… Hai, Vâlcea!

2.05KVizualizari
După ce a pierdut cu 3-1, în primul meci, disputat vineri seara, cu Golden Boys Bacău, FC Boromir s-a mobilizat mult mai bine azi dimineață și a făcut spectacol, cu Real Yry Team Iași, pe care a învins-o cu 6-1. „Brutarii” antrenați de Marian Dascălu au deschis scorul încă din minutul 3, prin Robert Pîrvu, care a alergat ca la 20 de ani. De această dată, Boromir a arătat ca o echipă mare, ambițioasă și mult mai bine organizată, capabilă să emită pretenții la titlul național.
Octavian „Bebe” Vasile a marcat trei goluri și pare să se fi acomodat perfect la minifotbal, mai ales că e la prima experiență oficială cu acest fenomen. Nici nu are cum să-i fie greu, doar are alături colegi și prieteni cu care joacă de mult timp împreună. Pentru FC Boromir, au mai marcat Lucian Iordache (care a făcut, din nou, un supermeci) și Vali Mihalcea. De remarcat este și prestația portarului Rareș Sporea, care, de această dată, a fost mult mai sigur pe el.
„Am reușit să jucăm la adevărata noastră valoare. Am uitat rapid primul meci și ne-am descătușat cu Real Yry Team Iași. Mulțumim publicului, care a făcut o atmosferă frumoasă. În seara aceasta, vrem să câștigăm și cu HDS Drobeta Tr. Severin, pentru a mai face un pas important spre finală”, a precizat Octavian Vasile, cel mai bun jucător din partida de sâmbătă dimineață.