sâmbătă, februarie 27, 2021
Monden

Botezul prinţesei Sofia Gabriela (Paradis), unul dintre cele mai elegante evenimente organizate în ultimul timp în Rm. Vâlcea

2.84KVizualizari

Sâmbătă seara, conducerea Paradis Resort a organizat un eveniment deosebit, care i-a impresionat pe toţi participanţii prin eleganţă, rafinament şi inovaţie. Corina (fiica lui Gheorghe şi a Luciei Niţă, fondatorii prestigioasei companii vâlcene) şi soţul ei, Marian, au avut petrecerea de botez a micuţei sale prinţese, Sofia Gabriela. Evenimentul mult aşteptat s-a desfăşurat la Paradis „Noblesse” şi a reunit, în mare, rude şi prieteni apropiaţi ai familiei, care, totuşi, au cam umplut poate cea mai frumoasă sală de evenimente din Vâlcea. Printre invitaţii de seamă, s-au numărat primarul Râmnicului, Mircia Gutău şi soţia sa, Mariana, deputatul PSD Eugen Neaţă, Dumitru Cornoiu, oameni politici şi de afaceri, dar şi alţi parteneri de încredere ai frumoasei familii Paradis.
Pe toată durata mega-petrecerii, Corina şi soţul său Marian au oferit numeroase surprize participanţilor şi, mai ales, copiilor, care s-au distrat într-un cadru de poveste, cu picturi pe faţă, personaje de desene animate, toate de la Planetino Kinder Club. Tommy DJ a făcut magie pe ringul de dans, pentru ca botezul să aibă cea mai bună muzică (populară, uşoară, lăutărească – pentru toate gusturile), meniurile culinare au fost desprinse parcă din cele mai exclusiviste reviste, candy-bar-ul i-a înnebunit pe toţi, aranjamentele au fost WOW – cum nu prea ai şansa să vezi decât pe la TV. Surpriza serii a fost un număr de magie incendiar, care i-a scos din minţi pe participanţi.
Lucia Niţă a dansat mai ceva ca la 20 de ani, iar toată seara a strălucit de bucuria de a fi bunică, în timp ce soţul său, Gheorghe, a tocit vreo trei perechi de pantofi, demonstrând că rămâne inegalabil la dansul sârbelor şi al horelor şi, nu în ultimul rând, la caterincă şi la glume… Pe scurt, botezul prinţesei Sofia Gabriela a fost unul dintre cele mai elegante evenimente organizate vreodată în Rm. Vâlcea şi a confirmat, dacă mai era nevoie, că Paradis Resort este un brand apreciat pe plan naţional pentru serviciile sale ireproşabile. Felicitări, multă sănătate prinţesei, să ducă mai departe una dintre cele mai de succes şi frumoase poveşti de afaceri din Vâlcea!