duminică, aprilie 14, 2024
Handbal

„Brigada Noastră”, acţiune de protest la meciul cu Minaur Baia Mare, pentru erorile grave de arbitraj comise împotriva SCM-ului

120Vizualizari
De mai multe ori în sezonul actual, arbitrajele de la meciurile echipei SCM Rm. Vâlcea au lăsat de dorit. Pentru a trage un semnal de alarmă în acest sens, suporterii din galeria „Brigada Noastră” au iniţiat o acţiune de protest la partida cu Minaur Baia Mare, care a avut loc week-end-ul trecut. Cu acest prilej, a fost afişat şi un mesaj edificator la adresa FRH şi a „fluieraşilor”. „Astăzi, protestăm prin minute de tăcere, / Pentru punctele furate de arbitraje mizere. / FRH, arbitrii, când o să vă opriţi? / Când veţi înceta să ne mai batjocoriţi? / NU NE MAI FURAŢI!”, au transmis suporterii vâlceni.

Şi Robert Vlădăşel, fostul lider al galeriei „Brigada Noastră”, a avut un mesaj în acest sens, pe Facebook. „Ne-am saturat să fim batjocoriți! Vrem să fim lăsați să jucăm, nu vrem să ne arbitrați așa cum o faceți cu «granzii» din România! Vrem doar să fim arbitrați corect! Dacă se vor lua măsuri împotriva clubului nostru, promitem să facem totul pentru a ne apăra echipa și orașul nostru!”, a precizat Robert Vlădăşel, pe reţeaua de socializare, alături de o fotografie cu bannerele afişate de suporterii vâlceni la meciul cu Minaur Baia Mare.