miercuri, ianuarie 19, 2022
Monden

Brother’s Pub a organizat tragerea la sorţi a premiilor din campania de comenzi la domiciliu. Cele mai importante – un TV şi un smartphone!

175Vizualizari
La finele săptămânii trecute, mai precis vineri, 26 noiembrie, conducerea Brother’s Pub a organizat, LIVE, pe Facebook, tragerea la sorţi a câştigătorilor campaniei de comenzi la domiciliu. Potrivit managerului Marius Voican, pentru tombolă au fost luate în calcul atât solicitările telefonice, cât şi prin cele şase aplicaţii online de cumpărături cu care cochetul restaurant de pe Bulevardul Dem Rădulescu colaborează (Foodify, Takeaway, Tazz, Papa Dream, Food Panda şi Glovo). Campania s-a derulat între 15 octombrie şi 15 noiembrie, condiţia pentru a putea participa la aceasta fiind aceea ca clienţii să comande la domiciliu de cel puţin 100 de lei.

Cele mai importante două premii din cele 100 acordate cu această ocazie au fost obţinute de Mihai Manda (care a intrat în posesia unui televizor Samsung cu diagonala de 32 inch) şi Laurenţiu Toader (câştigătorul unui smartphone). Conform informaţiilor de pe pagina de Facebook Brother’s Pub, toţi clienţii câştigători la tombola de comenzi la domiciliu vor fi contactaţi de reprezentanţii restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Norocoşii au termen până pe 15 decembrie pentru a revendica premiile obţinute.