miercuri, iulie 28, 2021
Monden

Brothers Pub a reluat șirul evenimentelor muzicale cu DJ. Acestea sunt organizate vinerea și sâmbăta, între orele 18-23, pe terasa restaurantului

129Vizualizari
Vara a venit și e din ce în ce mai toridă, cu temperaturi care se apropie vertiginos de 40 de grade Celsius. În această perioadă, toată lumea caută locurile unde să se relaxeze cât mai bine, departe de căldura excesivă. Iar o locație unde oricine se poate simți fantastic (și să se răcorească pe cinste!), timp de câteva ore, este Brothers Pub, unde atmosfera e frumoasă, iar preparatele – super-delicioase!
Din această săptămână, restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu a reluat inclusiv șirul evenimentelor muzicale cu DJ, care vor fi organizate în fiecare zi de vineri și sâmbătă, între orele 18.00 – 23.00, pe terasa Brothers Pub.
„Începând cu acest week-end, în fiecare vineri și sâmbătă, la terasa Brothers Pub, veți avea întâlnire muzicală cu un DJ din echipa «Events by DJ Joe» și cu DJ Tudor… DJ corner-ul va funcționa zilnic, între orele 18.00 și 23.00, asigurând o ambianță plăcută clienților prezenți. See You There! (trad.: Ne vedem acolo!). Rezervări la numărul de telefon: 0749-218.897. Aici toți suntem prieteni!!!”, au transmis reprezentanții Brothers Pub, pe Facebook.

Promoție 3+1 la bere, în timpul meciurilor de la Euro 2020

Tot pentru clienții fideli (în special, pentru bărbați!), Brothers Pub vine și cu o promoție extraordinară pentru meciurile de la turneul final al Campionatului European de fotbal, care se desfășoară chiar în această perioadă. Astfel, pe durata fiecărei partide din cadrul competiției (care a ajuns în faza sferturilor de finală), la fiecare trei beri comandate, cea de-a patra este gratis! „Bucurați-vă de fotbal și de promoția noastră de 3+1 la bere! Promoția este valabilă doar în timpul meciurilor”, au mai precizat reprezentanții Brothers Pub, pe rețeaua de socializare.