luni, iunie 24, 2024
Monden

Brother’s Pub, la ceas aniversar! Restaurantul de pe „Dem Rădulescu” împlineşte 8 ani de la inaugurare! Nu rataţi evenimentul din 16 mai!

920Vizualizari
La începutul săptămânii viitoare, Brother’s Pub va organiza o super-petrecere, cu prilejul a 8 ani de la înfiinţare. Evenimentul va avea loc luni, 16 mai, de la ora 18.00, când, ca de obicei, fiind vorba de un moment aniversar, reprezentanţii restaurantului de pe Bulevardul Dem Rădulescu îi vor aştepta pe clienţii fideli cu câte un pahar de şampanie şi tort.

Bineînţeles că de la un chef de o asemenea anvergură nu putea lipsi muzica de calitate, iar din acest punct de vedere a fost invitat să întreţină atmosfera Tudor Deejay. Pe de altă parte, evenimentul de lunea viitoare va mai fi onorat şi de prezenţa lui Mario Percussion. Invitata specială a serii festive de la Brother’s Pub va fi însă frumoasa violonistă Katia, care îi va încânta, din nou, pe clienţii fideli ai restaurantului cu acordurile sale inegalabile de vioară.
Rezervările pentru super-petrecerea de 8 ani de la restaurantul Brother’s Pub se pot face la numărul de telefon 0749-218.897.