vineri, mai 7, 2021
Diverse

Brothers Pub oferă hrană bătrânilor nevoiași. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul acesta…

3.75KVizualizari
Duminică, 15 martie, au fost depistate pozitiv, cu virusul COVID – 19, primele două persoane din judeţul Vâlcea, acestea fiind din comuna Muereasca. Este vorba de membrii unei familii, soţ şi soţie, care s-au întors recent din Italia.
În semn de solidaritate mai ales cu vârstnicii nevoiași care, în această perioadă, sunt în autoizolare, ca mulți alții dintre noi, conducerea Brother’s Pub a demarat o campanie umanitară deosebită. Zilnic, restaurantul condus de Marius Voican va livra gratuit 10 pizza bătrânilor cu probleme. Singura condiție este să sunați la numărul de telefon: 0721-920.597.
„Începând de luni, 16 martie, Brother’s Pub, împreună cu toată echipa, dorește ca, în această perioadă critică, să fie alături de semeni, în special de cei bătrâni, care nu au posibilitatea să își procure alimente. Toţi cei care cunosc bătrâni, să sune la numărul de telefon 0721-920.597 și să le dea adresa exactă, pentru a le putea livra câte o pizza caldă vârstnicilor, să îi ajutăm să treacă mai ușor prin această situație delicată. Ne limităm la un număr de 10 pizza pe zi. Vă mulțumim și așteptăm telefoanele dumneavoastră pentru a putea ajuta persoanele aflate în această situație. Rugăm doar să fie seriozitate maximă în această perioadă destul de grea și să primească pizza doar persoanele în dificultate”, a transmis Marius Voican, proprietarul restaurantului Brother’s Pub.