marți, ianuarie 19, 2021
Monden

Brother’s Pub s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare! Restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu oferă 300 de premii în campania „Roata Norocului”!

322Vizualizari
Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, Brother’s Pub s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu fiind împodobit cu diverse decoraţiuni de iarnă, cât se poate de atractive pentru toţi clienţii care îi vor trece pragul în perioada următoare. Intrarea în pub este „păzită” de un om de zăpadă, un ren și un urs polar, toate aceste figurine fiind iluminate, iar în incinta terasei încălzite a fost amplasat un Moş Crăciun. Pe de altă parte, scaunele din interior au fost îmbrăcate în huse festive roşii, pentru a marca, de asemenea, sărbătorile de la finele anului.

Reamintim că, începând din 24 decembrie şi până pe 7 ianuarie 2021, restaurantul manageriat de Marius Voican va organiza, din nou, obişnuita tombolă «Roata Norocului», care a avut un mare succes la finele anului trecut. Şi de această dată, vor fi oferite peste 300 de premii pentru cei mai fideli clienţi. Campania a fost anunţată deja de conducerea Brother’s Pub tot pe 1 decembrie.

„Pentru că este perioada cadourilor, revine ruleta Brother’s!!! Vă așteptăm cu peste 300 de premii: cine romantice, discounturi la note, sticle de vin, whisky, vodcă, răcoritoare, dulciuri și alte suprize!!! În perioada 24 decembrie – 7 ianuarie 2021, între orele 18-23, la orice notă de minim 100 de lei, ai dreptul la o învârtire!!! Premii garantate!!”, au transmis reprezentanţii cochetului restaurant de pe Bulevardul Dem Rădulescu.