marți, iulie 7, 2020
Monden

Brother’s Pub s-a pregătit din timp pentru deschiderea teraselor! Zilele trecute, s-au montat panouri despărţitoare din plexiglas

582Vizualizari
Următoarele zile ar putea aduce o veste bună pentru clienții fideli ai restaurantului Brother’s Pub, dacă Ministerul Sănătăţii îşi va da acordul măcar ca terasele să funcţioneze. În acest sens, s-a vehiculat termenul de 1 iunie, un anunţ urmând a fi dat publicităţii peste doar câteva zile. Redeschiderea teraselor a fost luată deja în calcul şi de Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, mai ales că România se află pe o pantă descendentă în ceea ce priveşte numărul îmbolnăvirilor cu Covid-19, dar şi al persoanelor decedate din cauza virusului apărut în China. „Trebuie să ne relaxăm etapizat. În condiţiile în care această etapă va merge bine, e posibil să deschidem terasele de la 1 iunie”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi 24.

Pe 16 mai, restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu a aniversat 6 ani de existenţă

Până la anunţul oficial prin care terasele se vor redeschide, conducerea Brother’s Pub a adus deja îmbunătăţiri la restaurantul de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Astfel, zilele trecute, mesele din spaţiul public au fost despărţite prin panouri din plexiglas, iar între fiecare s-a asigurat o distanţă de cel puţin 2 metri. „Au venit și paravanele! Va așteptam cu condiții optime pentru siguranța voastră! Din 1 iunie… Va urma!”, a transmis Marius Voican, managerul Brother’s Pub, pe Facebook.

Așa cum se cunoaște, în perioada stării de urgență, clienţii fideli au putut comanda acasă pizza şi alte mâncăruri delicioase, prin serviciul de Delivery. Meniul şi promoţiile Brother’s Pub le puteţi găsi în continuare pe site-ul www.brotherspub.ro, dar şi pe aplicaţiile Foodify, Foodpanda sau Papadream. Comenzile se fac la telefonul 0721-920.597.

Recent, pe 16 mai, Brother’s Pub a aniversat 6 ani de existenţă, iar, cu această ocazie, pe terasă a avut loc un concert susţinut de DJ Tudor, care a fost transmis LIVE pe Facebook.