Monden

Brother’s Pub sărbătoreşte Ziua Copilului! Pe 1 iunie, părinţii sunt invitaţi să-i aducă pe cei mici la un super-eveniment!

163Vizualizari

• acesta va fi organizat în parteneriat cu Ancuflor

Brother’s Pub începe vara în forţa, cu o manifestare dedicată celor mici, care va avea loc, bineînţeles, de Ziua Copilului, în speţă, marţi, 1 iunie, între orele 17.00 şi 20.00. Potrivit afirmaţiilor managerului Marius Voican, acesta va fi al cincilea an când restaurantul de pe bulevardul Dem Rădulescu le va oferi copiilor o sărbătoare pe cinste. Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Ancuflor, care asigură de regulă decorurile pentru botezuri şi alte spectacole festive pentru cei mici (cine nu a auzit încă de Ursitoare!?). Rezervările pentru noul super-eveniment de la Brother’s Pub – de această dată, dedicat copiilor – se pot face din timp, la numărul de telefon 0749-218.897.

„Ateliere de creaţie, jocuri pentru copii, picturi pe faţă, picturi pe ipsos, am pregătit totul pentru a-i distra la maximum pe cei mici! Ca de obicei, şi evenimentul din acest an se va desfăşura în colaborare cu Ancuţa şi Mihaela, de la Ancuflor. De când am făcut locul de joacă pentru cei mici, n-a trecut niciun an în care să nu sărbătorim aşa cum se cuvine Ziua Copilului la Brother’s Pub!”, a subliniat Marius Voican.