sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

Brother’s Pub – sponsor pentru FC Spartanii! Echipa vâlceană – grupă de foc la turneul de calificare pentru Campionatul Naţional de minifotbal! AEK Oradea are mulți jucători la naționala României

1.05KVizualizari
Week-end-ul acesta, echipa Spartanii, reprezentată de Ștefan Tudor, va participa, la Oradea, la turneul de calificare în faza finală a Campionatului Național de minifotbal, care se va desfășura la Rm. Vâlcea, luna viitoare, în Arenele „Traian”. Vâlcenii au picat într-o grupă infernală, cu gazda AEK Oradea și Exclusiv Tg. Jiu, campioana județului Gorj.

„Știm că doar cele mai bune 15 dintre cele 48 de echipe participante la competiţia de la Oradea vor merg în turneul final de la Rm. Vâlcea. Ideea e că și locul 3 din fiecare grupa va juca apoi un baraj de calificare. Sperăm să reușim să ne îndeplinim obiectivul. Problema e că am fost acceptați târziu în această competiție și nu am avut timp să facem transferuri importante, așa cum ne-am fi dorit. Am jucat însă mai multe meciuri amicale, pentru a fi într-o formă excelentă… Aș dori să-i mulțumesc lui Marius Voican, manager Brother’s Pub, sponsorul nostru principal, care ne asigură cazarea la acest turneu, plus echipamentele de joc”, a declarat Ștefan Tudor.

Lotul echipei FC Spartanii pentru turneul de calificare de la Oradea îi cuprinde pe următorii jucători: Alin Ciora – Robert Dobre, Radu Dobrescu, Adi Giurgică, Bogdan Manea, Vlad Mocioacă, Dan Murgoci, Vasi Nedelcu, Marian Pătrașcu, George Pătulea, Darius Preda, Ștefan Tudor, Alex Uță, Mădălin Vlad, Ovidiu Comănescu și Radu Giuran.