vineri, mai 7, 2021
Monden

Brother’s Pub vă aşteaptă şi în luna decembrie cu promoţii inedite! În plus, revine „Roata Norocului”, cu peste 300 de premii! Vezi aici despre ce e vorba!

314Vizualizari
După ce autorităţile au impus restricţii în privinţa accesului în incinta restaurantelor, în contextul pandemiei de Covid-19, conducerea de la Brother’s Pub s-a mişcat rapid şi a venit în sprijinul clienţilor fideli cu o măsură inedită. Astfel, terasa situată pe marginea Bulevardului Dem Rădulescu a fost extinsă şi s-a montat o instalaţie de încălzire, astfel încât toţi cei ce calcă pragul restaurantului să poată servi mâncărurile preferate într-o atmosferă caldă.

„Am dotat şi extins terasa restaurantului în ambele părţi, atât cea din faţă, cât şi cea din lateral. Astfel, avem acum 27 de mese pe terasă. În total, e vorba de o capacitate de peste 100 de persoane, respectând restricţiile de a avea câte șase clienţi la fiecare masă. Vom continua investiţiile la restaurant în perioada următoare, pentru că vrem să le oferim clienţilor fideli cele mai bune condiţii de fiecare dată când ne trec pragul”, a declarat Marius Voican, managerul Brother’s Pub.

Ruleta Brother’s se va „învârti” şi iarna aceasta, începând din 24 decembrie

Şi în decembrie, restaurantul de pe Dem Rădulescu le oferă clienţilor aceleaşi promoţii din lunile precedente, atât pentru cei ce servesc masa în incinta Brother’s Pub, cât şi pentru cei ce comandă acasă. „Promoţiile sunt valabile atât în restaurant, cât şi la livrare. Ofertele au fost valabile încă din perioada stării de urgenţă din martie – mai, când a fost acea închidere totală. Ulterior, după ce s-a redeschis Pub-ul, nu le-am mai eliminat, ci le-am menţinut, pentru că situaţia era oricum incertă. În plus, nu dădea bine ca după ce ne-am reluat activitatea să le scoatem, aşa că le avem în continuare valabile. Toţi clienţii se bucură de ofertele noastre, primesc o pizza în plus, un suc, o bere. De sărbători, vom organiza, din nou, şi obişnuita tombolă «Roata Norocului», care a avut un mare succes la finele anului trecut”, a adăugat Marius Voican.

Campania a fost anunţată de conducerea Brother’s Pub chiar pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României. „Pentru că este perioada cadourilor, revine ruleta Brother’s!!! Vă așteptăm cu peste 300 de premii: cine romantice, discounturi la note, sticle de vin, whisky, vodcă, răcoritoare, dulciuri și alte suprize!!! În perioada 24 decembrie – 7 ianuarie 2021, între orele 18-23, la orice notă de minim 100 de lei, ai dreptul la o învârtire!!! Premii garantate!!”, au transmis reprezentanţii cochetului restaurant de pe Bulevardul Dem Rădulescu.

Marius Voican: „Pandemia a afectat din plin industria HoReCa şi nu numai”

În încheiere, managerul de Brother’s Pub s-a referit şi la perioada grea prin care a trecut sectorul HoReCa din cauza pandemiei de Covid-19. „Ce a însemnat din punct de vedere financiar aceastp perioadă de restricţie? Pe timpul verii, nu a mai avut loc nicio creştere faţă de anii anteriori, ci dimpotrivă, s-a constatat o scădere de 20-30 la sută în unele zile. În octombrie şi noiembrie, se observă însă o reducere drastică a încasărilor din pricina restricţiilor, care ajunge chiar la 40-50 la sută. Ce-i drept, în 2019, şi vremea a fost mai caldă şi s-a putut sta mai mult pe terasă, iar în plus şi interioarele erau folosite, în timp ce, în 2020, sezonul rece parcă a venit mai devreme şi ne-a afectat din plin. Una peste alta, perioada de pandemie a însemnat o scădere peste tot, nu numai în segmentul HoReCa. Practic, s-a declanşat o reacţie în lanţ din cauza Covid-19. De exemplu, cu Frigotech, am avut lucrări în multe locaţii (restaurante, cazinouri, cabinete stomatologice etc), care au fost, de asemenea, închise în timpul stării de urgenţă din lunile martie – mai. În momentul în care s-a sistat activitatea peste tot, am rămas o lungă perioadă cu banii blocaţi pentru investiţiile realizate”, a încheiat Marius Voican, managerul de la Brother’s Pub şi Frigotech.