miercuri, ianuarie 19, 2022
Fotbal Județean

Bucurie mare! Păușești-Măglași a urcat pe primul loc și poate fi campioană de iarnă

561Vizualizari
Viitorul Păușești-Măglași a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei Vest a Ligii a VI-a, după ce s-a impus cu 3-0, pe teren propriu, contra celor de la Păstorul Vaideeni, iar AS Popești a fost învinsă de Viitorul Pietrari.
„Scorul a fost 0-0, la pauză. Apoi, am marcat prin Cristian Dabu, un junior de doar 17 ani, Onu Stoleriu (din penalti) și Cristian Cârstea (FOTO – jos) – care a dat gol chiar de la jumătatea terenului, după o degajare neinspirată a portarului advers. Ne mai așteaptă un meci în 2021, la Montana Izvoru Rece. După aceea, vom face și un banchet de sfârșit de an, pentru că așa e frumos. Sper să terminăm turul în postura de campioană de iarnă. E frumos când totul se termină cu bine. Am fost felicitați și de suporteri pentru jocurile bune de până acum, iar asta ne dă multă încredere”, a spus Claudiu Dumitru, jucător la Viitorul Păușești-Măglași.

După 10 etape, echipa din localitatea administrată de primarul Alexandru Dediu are 24 de puncte, iar pe locurile următoare în clasament se află Viitorul Pietrari (23), AS Popeşti (22), Progresul Măldăreşti (21) şi Oltul Dăeşti (20).