Fotbal Județean

Ca şi la Suceava, faza judeţeană a Cupei României ar putea fi singura competiţie din Vâlcea care s-ar mai încheia pe teren

225Vizualizari
Ca şi la Suceava, unde conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal a decis suspendarea actualului sezon, singura competiţie în care câştigătoarea ar putea fi decisă totuşi pe teren în iunie este Cupei României. Faza judeţeană din Vâlcea a ajuns la nivelul semifinalelor: în „careul de aşi”, Cozia Călimăneşti se va duela cu Minerul Costeşti, iar Unirea Tomşani cu Olteţul Alunu 2016. Meciurile trebuiau să se joace în dublă manşă, pe 6 mai (turul) şi, respectiv, pe 20 mai (returul), dar aceste date nu vor mai putea fi respectate, din cauza stării de urgenţă, aşa că va fi nevoie să fie reprogramate. Ulterior, va avea loc finala, într-o locaţie care încă nu a fost stabilită de AJF Vâlcea.
Dacă Guvernul va institui, în continuare, restricţii în ceea ce priveşte desfăşurarea competiţiilor sportive, lucru foarte posibil, având în vedere amploarea pandemiei de Covid-19, niciun meci de fotbal nu va mai fi programat până la toamnă.