Administrație

Cadouri pentru elevii din Şirineasa, cu prilejul sărbătorilor de iarnă

110Vizualizari
Săptămâna trecută, 174 de copii din Şirineasa au primit cadouri din partea administraţiei publice locale. Potrivit primarului Ion Streinu, pentru această acţiune, a fost alocată suma de 11 mii de lei. Valoarea fiecărui pachet oferit elevilor s-a ridicat la circa 70 de lei.
„La acordarea cadourilor, am respectat întocmai restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19. În acest sens, i-am adus pe copii la şcoală, pe rând, în grupuri de câte 6, de unde fiecare a plecat cu câte o pungă cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare.   În condiţiile în care fiecare cadou a avut o valoare de 70 de lei, pachetele au fost pline de produse, iar cei mici s-au bucurat enorm pentru că le-au primit, mai ales că, în fiecare iarnă, îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun”, a explicat Ion Streinu.
Pe 27 septembrie, alesul PSD a câştigat un nou mandat de primar al comunei Şirineasa, iar, la propunerea sa, consilierii locali au aprobat alegerea ca viceprimar a lui Gheorghe Bîzgan (FOTO). În următorii ani, acesta îl va ajuta pe Ion Streinu să ducă la îndeplinire proiectele importante pentru comunitate.