vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

„Călăreţii roşii” se simt bine în Zăvoi! Antrenorul Eugen Beza a regretat că echipa din Şelimbăr n-a disputat la Rm. Vâlcea şi meciul cu Petrolul Ploieşti, din play-off-ul Cupei României

220Vizualizari
Săptămâna trecută, înainte de supermeciul cu CSA Steaua Bucureşti, din Liga a II-a, CS Comunal Şelimbăr a mai disputat o partidă importantă, considerată pe teren propriu. Este vorba de duelul cu Petrolul Ploieşti, din play-off-ul Cupei României, care însă nu a avut loc la Rm. Vâlcea, ci la Mediaş. Pentru că a fost transmisă LIVE de principalele canale TV de sport, confruntarea a fost programată miercuri, 28 septembrie, în nocturnă (de la ora 18.45), o facilitate de care stadionul din Zăvoi nu dispune, aşa că microbiştii de sub Capela au ratat posibilitatea de a vedea o echipă de Liga I. Prahovenii s-au impus până la urmă cu scorul de 4-0, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

„Dacă am fi jucat la Vâlcea…”

La final, antrenorul principal al echipei din Şelimbăr, Eugen Beza, a susţinut că rezultatul ar fi fost altul, dacă meciul nu s-ar fi disputat la Mediaş, ci pe stadionul din Zăvoi, unde „călăreţii roşii” se simt din ce în ce mai bine. „Dacă am fi jucat la Vâlcea, poate că aveam mai multe șanse… Petrolul Ploieşti s-a aflat la cel de-al treilea meci pe acest teren, în timp ce noi nu am mai jucat de anul trecut la Mediaş. Am jucat un an de zile aici, dar acum ne-am obişnuit la Vâlcea și cred că șansele noastre erau mult mai mari în Zăvoi”, a subliniat Eugen Beza.