Fotbal Național

Călin Ştefan, viceprimar Dăeşti: „Adi Popa nu a avut ca obiectiv accederea la barajul de promovare în Liga a II-a. El va continua munca începută la Viitorul Dăeşti”

250Vizualizari
Din câte se pare, Adi Popa are sprijinul conducătorilor şi al sponsorilor de la Viitorul Dăeşti, pentru a-şi continua activitatea la echipa de Liga a III-a de la Fedeleşoiu şi după încheierea sezonului actual. Săptămâna trecută, viceprimarul din Dăeşti, Călin Ştefan, a postat un nou comentariu pe Facebook, la articolul „Adi Popa trebuie să fie ca un chirurg la Fedeleşoiu!”, în care a dat de înţeles – printre rânduri – că, în vară, ar putea avea loc o primenire a lotului, pentru ca Viitorul Dăeşti să aibă performanţe mai bune.
„(La finele sezonului), se vor lua (toate) măsurile necesare pentru creșterea performanței sportive. Glumind puțin, măsurile vor avea caracter sportiv pentru că aici se pricepe (Adi Popa); pe cele din domeniul medical (chirurgie), să le aplice medicii! Adi Popa nu a avut ca obiectiv accederea la barajul de promovare (în Liga a II-a). (El îşi) va continua munca începută la Viitorul Dăești, având în continuare sprijinul nostru!”, a afirmat Călin Ştefan.