duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Național

Călin Ştefan (viceprimar Dăeşti), despre viitorul lui Adi Popa la Fedeleşoiu: „Depinde de ce dorește să facă în viitor: continuă la Dăeşti sau are un alt proiect!?”

355Vizualizari
Săptămâna trecută, ziarul TRIBUNA VÂLCEANĂ a publicat un articol ce se referea la şansele pe care Adi Popa le are de a-şi continua activitatea la Viitorul Dăeşti, după ce echipa de la Fedeleşoiu nu a reuşit să recupereze din handicapul de 6 puncte faţă de locul secund în Seria 7, de la finele anului trecut, ci dimpotrivă, a regresat, iar distanţa s-a mărit la opt „lungimi” după primele runde din 2021.
Pe Facebook, au existat două luări de poziţie la întrebările adresate de redacţia noastră. Una i-a aparţinut lui Ciprian Olaru, fost viceprimar cu atribuţii de primar la Dăeşti, în perioada 2017-2020, şi a fost oarecum acidă. „Numai aberaţii în articolul ăsta! De unde vă informaţi şi ce supoziţii faceţi, cred că şi voi miraţi! De apreciat imaginaţia voastră!”, a scris acesta, pe reţeaua de socializare.

„Am dori (ca Adi Popa) să continue, dar un antrenor și proiectul lui depind foarte mult de rezultate”

Cel de-al doilea punct de vedere a fost exprimat de Călin Ştefan, actual viceprimar în comuna de lângă Râmnic. „Nu cred că cineva crede cu adevărat în promovare, este mai degrabă o dorință foarte greu de realizat, dacă ne gândim la punctele adunate în sezonul de toamnă. Să ne gândim că mai sunt și meciurile de baraj unde, conform programării, ar urma să întâlnim câștigătoarea Seriei a VIII-a, (unde sunt echipe) pe care le cunoaștem foarte-foarte bine. Lotul de jucători are valoare, (dar) lipsește omogenizarea, lucru realizabil în timp. Ne vom juca șansele până la capăt, atâta timp cât ele matematic (mai) există. Nu este un capăt de țară dacă nu vom reuși și nu este în nici un caz vina conducerii tehnice în contextul dat. Cu privire la Adi Popa, depinde de ce dorește să facă în viitor: continuă la Dăești sau are un alt proiect (!?) Am dori să continue, dar un antrenor și proiectul lui depind foarte mult de rezultate. Să avem răbdare și, după încheierea campionatului, vom face o analiză cu privire la ediția viitoare. Succes mult (în continuare), dacă jucăm cu sufletul, rezultatele vin, pentru că valoare este – har Domnului!”, a comentat Călin Ştefan.