miercuri, decembrie 6, 2023
Diverse

Camelia Romcescu le dă o superveste elevilor premianţi din Slătioara! La finele lunii august, 30 de copii vor merge în excursie la Mamaia

558Vizualizari
După perioada de pandemie, conducerea administraţiei din Slătioara a reluat tradiţia în ceea ce priveşte excursiile pe care le oferă elevilor din localitate în fiecare vară. Astfel, potrivit primarului Camelia Romcescu, şi anul acesta, copiii vor merge într-o tabără pe litoral, la finele lunii august.
„După o întrerupere de doi ani (2020 şi 2021), am reluat în 2022 tradiţia de a organiza excursii pentru copii. Astfel, vara aceasta, elevii din Slătioara care au obţinut cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2022-2023 vor merge, din nou, în tabără, la mare. Ar fi vorba de aproximativ 30 de copii din localitate, printre care se vor regăsi şi cei opt şcolari care au obţinut locul 1 şi menţiuni la olimpiadele la care au participat. Ei au fost premiaţi deja de administraţia locală înainte de Paşti, pe 13 aprilie. Perioada pe care am ales-o pentru excursia din acest an este 28-31 august, chiar elevii fiind cei care au ales destinaţia: staţiunea Mamaia. Sunt convinsă că, pentru toţi copii, excursia pe litoral va fi un lucru foarte frumos, de care îşi vor aminti cu drag”, a declarat Camelia Romcescu.