Politică

Camelia Romcescu (PSD) şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la Slătioara. „Mi-am asumat această responsabilitate fiind convinsă că voi putea duce la îndeplinire toate proiectele de dezvoltare a comunei!”

936Vizualizari
Duminică, 6 iunie, Camelia Daniela Romcescu şi-a depus dosarul de candidatură pentru funcţia de primar al comunei Slătioara, la alegerile din 27 iunie. Evenimentul a fost onorat de participarea preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. În plus, au mai fost prezenţi vicepreşedinţii CJV, Andra Bică şi Florian Marin, senatorul Bogdan Matei, deputaţii Eugen Neaţă, Ştefan Ovidiu Popa şi Daniela Oteşanu, consilieri judeţeni şi locali, membrii şi conducerea organizaţiei locale PSD Slătioara.

Sorin Romcescu: „Camelia Romcescu va continua proiectele demarate de administraţia locală şi de către mine, începând din 2008, de când am fost ales primarul dumneavoastră”

„Astăzi, în această zi însorită, mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al comunei Slătioara. Mi-am asumat această responsabilitate fiind convinsă că voi putea duce la îndeplinire toate proiectele demarate pentru dezvoltarea comunei noastre. Vă aştept alături de mine şi ştiu că încrederea dumneavoastră este alături de mine”, a afirmat Camelia Daniela Romcescu, după depunerea dosarului de candidatură.
Cu această ocazie, fostul primar, Sorin Romcescu, a ţinut să le transmită un mesaj tuturor locuitorilor din Slătioara. „O susţin pe Camelia Romcescu pentru că va continua proiectele demarate de administraţia locală şi de către mine, începând din 2008, de când am fost ales primarul dumneavoastră. Sunt convins că ştie, poate şi vrea, datorită experienţei pe care o are în administraţie. Vă aştept la vot, pentru că toate proiectele vor continua şi vor demara în direcţia bună, alături de Consiliul Local, alături de echipa din primărie, alături de Consiliul Judeţean”, a declarat Sorin Romcescu.
Prezenţi la Slătioara, la depunerea dosarului de candidatură de către Camelia Romcescu, şi parlamentarii PSD de Vâlcea, Bogdan Matei şi Eugen Neaţă, i-au îndemnat pe locuitori s-o susţină pe aceasta la scrutinul din 27 iunie. „Cuvântul de bază şi cheia acestor alegeri este continuitatea, pentru că domnul primar Sorin Romcescu a demonstrat că se poate să dezvoltăm cu succes această localitate. Sunt convins că pe data în care vor fi alegerile, cuvâtul de bază pentru fiecare cetăţean din Slătioara va fi continuitate”, a subliniat senatorul Bogdan Matei.
„Doamna Camelia Romcescu este un om al locului, un om respectat de oamenii din comună, un om apreciat şi un om care s-a înscris în această cursă şi datorită faptului că cetăţenii acestei localităţi o doresc, o respectă, şi ştiu că va putea face lucruri bune pentru ei”, a precizat deputatul Eugen Neaţă.

Constantin Rădulescu: „Pe 27 iunie, vom câştiga alegerile şi la Slătioara, şi la Sundu, pentru că avem candidaţi foarte bine pregătiţi, care au o echipă puternică în spate”

Echipa PSD Vâlcea – în frunte cu preşedintele Constantin Rădulescu – s-a deplasat apoi la Scundu, unde George Mihăiţă Blejan şi-a depus, de asemenea, dosarul de candidatură pentru funcţia de primar, la alegerile parţiale din 27 iunie. „Pe 27 iunie, vom câştiga alegerile şi la Slătioara, şi la Sundu, pentru că avem candidaţi foarte bine pregătiţi, avem candidaţi care au o echipă puternică în spate şi vin după primari care au fost în funcţie şi care le sunt alături. Sorin Romcescu va fi prezent în continuare alături de candidata noastră, Camelia Romcescu, punând-şi la dispoziţie toată experienţa pentru continuitate şi pentru proiecte bune pentru Slătioara. Voi fi alături de viitorii noştri primari din Slătioara şi Scundu, în calitatea pe care o am de preşedinte al PSD, cât şi în calitatea administrativă, de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Le mulţumesc încă de acum vâlcenilor din Scundu şi din Slătioara pentru încredere”, a afirmat Constantin Rădulescu.