miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

Campania aniversară DIANA „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC”, la final. Marele premiu a revenit Oanei Şchiopu, din Rm. Vâlcea. „Cumpăr foarte des de la DIANA!”

598Vizualizari
Ziua de miercuri, 21 iulie, a fost una specială pentru compania DIANA, care şi-a desemnat, prin tragere la sorţi, câştigătorii premiilor din campania aniversară „Cu puţin noroc, poţi câştiga un T-ROC”. Cel mai mare premiu al celei mai ample acţiuni de acest gen din Vâlcea a fost o maşină Volkswagen T-ROC. În plus, organizatorii au mai acordat alte 420 de premii, după cum urmează: 15 telefoane iPhone 12, 15 laptopuri Lenovo, 30 de televizoare Smart Allview, 30 de aparate Tchibo Cafisimo + 240 capsule, 30 de boxe portabile JBL şi 300 de tocătoare.

Adina Crăciunescu a înmânat câştigătoarei cheile maşinii

În total, au fost depuse câteva mii de taloane, la toate cele 65 de magazine DIANA din cele şase judeţe în care compania vâlceană e prezentă, de la fiecare dintre acestea fiind adusă câte o cutie plină cu tichete de participare. Aşa cum se cunoaşte, pentru a intra în această tombolă, clienţii trebuiau să cumpăre din magazinele DIANA de cel puţin 100 de lei pe un bon fiscal. Toate taloanele au fost descărcate într-o urnă, în incinta magazinului DIANA de pe Bulvardul Dem Rădulescu, iar extragerile celor mai importante premii – inclusiv a maşinii VW T-ROC – au fost făcute de către două fetiţe.

Tragerea la sorţi a avut loc în prezenţa Adinei Crăciunescu, fiica fondatorului companiei, Dumitru Crăciunescu. De altfel, aceasta a fost şi cea care a decernat la final autoturismul Volkswagen T-ROC. Câştigătoarea campaniei aniversare DIANA este Oana Şchiopu, din Rm. Vâlcea, care, după ce a fost anunţată telefonic că şi-a adjudecat marele premiu, s-a şi prezentat cu bonul fiscal în valoare de 287,63 de lei, atât cât au însumat cumpărăturile norocoase pe care le-a făcut pe data de 16 mai.

Oana Şchiopu, dezvăluire uluitoare: „A fost singurul bon fiscal pe care l-am păstrat!”

Oana Şchiopu a mărturisit la final, cât se poate de franc, că a depus mai multe taloane în campania aniversară DIANA, dar că, dintre toate, a păstrat tocmai bonul fiscal care avea să fie cel câştigător. Ce şansă! Dacă nu l-ar mai fi găsit nici pe acela, ar fi pierdut marele premiu, maşina VW T-ROC. „Mulţumesc companiei DIANA că ne-a dat ocazia să putem câştiga aceste premii. Nu simt decât o mare fericire, bineînţeles! Cumpăr foarte des de la DIANA, am depus foarte multe taloane, dar acesta a fost singurul bon fiscal pe care l-am păstrat. Aşa a fost să fie!”, a dezvăluit Oana Şchiopu, câştigătoarea autoturismului Volkswagen T-ROC oferit de compania DIANA.