marți, ianuarie 19, 2021
Monden

Campania „Ruleta Norocului”, organizată de Brother’s Pub, a avut un succes deosebit şi în această iarnă. Peste 550 de cadouri au fost câștigate de clienţii fideli

121Vizualizari
Week-end-ul trecut, Brother’s Pub a pus punct campaniei „Ruleta Norocului”, ce s-a desfăşurat începând din 24 decembrie 2020. Toţi clienţii care au avut o consumaţie mai mare de 100 de lei au fost invitaţi să învârtă roata şi să câştige câte un cadou. Potrivit afirmaţiilor lui Marius Voican, managerul restaurantului de pe Bulevardul „Dem Rădulescu”, în total, au fost acordate 550 de premii din totalul celor 630 puse la dispoziţie, un număr dublu faţă de iarna trecută.

„Cele mai «vânate» premii au fost cele şase cine romantice şi cele 30 de discounturi de câte 10 la sută la nota de plată”

„Am dat toate premiile importante oferite în campania «Ruleta Norocului». Bineînţeles că cele mai «vânate» dintre toate au fost cele şase cine romantice şi cele 30 de discounturi de câte 10 la sută la nota de plată. Altfel, clienţii s-au bucurat enorm şi pentru sticlele de şampanie, vin, whisky şi de vodcă pe care le-am pus la bătaie, care au fost, de asemenea, printre cele mai dorite. Una peste alta, şi a doua ediţie a campaniei «Ruleta Norocului» a fost de succes. Acţiunea i-a încântat din nou pe clienţi, mai ales că, faţă de iarna trecută, am şi dublat numărul premiilor oferite. Toţi cei care ne-au trecut pragul s-au bucurat că am avut o asemenea iniţiativă, având în vedere situaţia actuală cauzată de pandemie. Am postat câteva poze pe Facebook cu câţiva dintre câştigătorii campaniei, dar mulţi nu au dorit să apară cu premiile câştigate. Aşa cum era normal, i-am fotografiat doar pe cei care şi-au dat acordul. Am trecut numele lor pe cupoanele câştigătoare, dar nu le facem publice, nu asta contează neapărat”, a subliniat Marius Voican.

„Când pub-ul va funcţiona la capacitate maximă, vom relua şi spectacolele, atât de bine primite de clienţii noştri fideli”

Brother’s Pub menţine în continuare toate promoţiile la livrări, cum ar fi cea pentru 3 pizze comandate, caz în care clienţii primesc încă una gratis. „În ceea ce priveşte spectacolele, nu putem să le reluăm încă, în condiţiile în care, în interior, pub-ul funcţionează doar la o treime din capacitate. Probabil că abia peste două luni vom putea să organizăm primele show-uri din acest an, care sunt sigur că sunt aşteptate extrem de mult de clienţi. Totul depinde de revenirea la normalitate şi probabil că va mai dura 2-3 luni până ce va fi vorba de aşa ceva. Abia când restaurantul va fi la capacitate maximă, vom relua şi obişnuitele spectacole, care au fost atât de bine primite de clienţii noştri fideli. Ţin să le transmit tuturor să aibă parte de un an nou mai bun decât a fost 2020, să fie sănătoşi şi vioi, să aibă multă răbdare şi speranţă că într-o zi, cât mai repede, vom reveni din nou la normalitate. Până atunci, îi îndemn să fie alături de noi în continuare! Aici toţi suntem prieteni!”, a încheiat Marius Voican, managerul Brother’s Pub.

Sursă foto: Facebook Brother’s Pub Vâlcea