miercuri, iulie 28, 2021
Handbal

Căpitanii de echipă din ultimele două sezoane au părăsit Vâlcea. Staff-ul tehnic din Sala Traian a ales-o pe noua lideră din lot. Este vorba de…

80Vizualizari
De fiecare dată după încheierea ultimelor două sezoane, SCM Rm. Vâlcea şi-a pierdut căpitanul de echipă. În vara anului 2020, portăriţa Yuliya Dumanska a plecat la Podravka Koprivinca, iar antrenorul de atunci, Florentin Pera, i-a încredinţat banderola de lider de echipă celuilalt goal-keeper din lot, Marta Batinovic. Cum muntenegreanca s-a despărţit la rândul său de SCM, la finele campionatului 2020-2021, staff-ul tehnic a fost nevoit să găsească o altă lideră.
De această dată, antrenorul principal Goran Kurtes i-a oferit rolul de căpitan de echipă Cristinei Florică (extremă stânga, 29 de ani). Rolul de vicelider îi va reveni sârboaicei Kristina Liscevic, cea mai bună „stranieră” din Liga Florilor în 2020, conform oficialilor FRH. „Tehnicianul Goran Kurtes a anunţat că, pentru noul sezon, Cristina Florică va fi căpitanul echipei, secondată de Kristina Liscevic”, a transmis SCM Rm. Vâlcea, pe pagina proprie de Facebook.
Altfel, de menţionat mai este faptul că Cristina Florică, sportiva originară din comuna Creţeni, este una dintre cele două vâlcence get-beget din lot, cealaltă fiind interul stânga Raluca Dăscălete (în vârstă tot de 29 de ani), care e din Horezu.