Fotbal Județean

Cătălin Duminică (Sporting Galicea), după meciul cu AS Buneşti: De când joc fotbal, nu am mai văzut atâta răutate pe teren… Am fost îngroziți!

1.47KVizualizari
În Liga a V-a, duelul dintre lidera Sporting Galicea şi codaşa AS Buneşti s-a încheiat în minutul 70, la scorul de 3-0 pentru gazde, după ce un jucător al echipei de pe ultimul loc l-a lovit pe arbitrul de centru, Sorin Dobrescu. Cătălin Duminică (Sporting Galicea) a mărturisit că, în atâția ani de fotbal, nu a mai văzut niciun alt episod de genul celui din meciul de pe teren propriu, cu AS Bunești. Golgheterul județului a explicat că, pe toată durata jocului, adversarii au pus presiune pe arbitri și nu numai.
„AJF a trimis trei arbitri cu mai puțină experiență la acest meci, pentru că juca lidera cu ultima clasată. Era de înțeles asta! Arbitrul central i-a avertizat pe cei de la Bunești că, dacă mai continuă cu înjurăturile, îi va da afară. Așa s-a și întâmplat, iar unul dintre adversari l-a lovit pe central. Atunci, acesta a fluierat sfârșitul jocului, la scorul de 3-0, pentru noi, în a doua repriză. A fost nebunie pe teren! Toată lumea striga şi se agita… Nu am înțeles de ce! Până la urmă, era doar un meci de fotbal. Arbitrilor le venea să plângă, fiind speriați”, a explicat Cătălin Duminică.
Delegat la meci, în calitate de observator, Marian Deaconescu a precizat: Celor de la AS Bunești nu le convenea nicio decizie a arbitrilor. La orice fază, strigau… Un jucător de la echipa vizitatoare a lovit arbitrul cu piciorul. Doi arbitri delegați la meci joacă fotbal la republicanii din Drăgășani. Deci, nu sunt deloc străini de fenomen. E păcat că încă mai avem parte de asemenea evenimente în judeţ. Nu toți jucătorii de la AS Bunești trebuie condamnați, dar au fost câțiva care nu își au locul pe stadioane!”.