Fotbal Județean

Cătălin Duminică (Sporting Galicea) rămâne golgheter în Liga a V-a. Colegul său, Robert Matei, a dat golul victoriei cu Victoria Frîncești (4-1)

1.11KVizualizari
Sporting Galicea rămâne pe prima poziție în clasamentul Ligii a V-a, la cinci puncte distanță de locul 2, ocupat de CS Gușoeni. În ultima etapă din acest sezon, echipa din localitatea condusă de primarul Florin Mărăcine a învins-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, pe Victoria Frâncești. Robert Matei a marcat un eurogol, la vinclu, din lovitură liberă de la 25 de metri. Colegul său, Cătălin Duminică, a reușit să înscrie de două ori şi se menține pe primul loc în topul golgheterilor, cu 25 de goluri marcate. Pentru Sporting Galicea a mai punctat Fernando Marinescu.
„Deși am făcut un meci mai modest, am reușit, totuși, să ne impunem. Din ce am înțeles, ne așteaptă și un banchet de sfârșit de an, la o pensiune. Dacă ne uităm la clasament, în afară de prima etapă, când am pierdut, am bifat 10 victorii consecutive, şi putem spune că avem șanse importante la promovare. Sincer, îmi doresc să ajungem în Liga a IV-a, unde e un alt nivel competițional”, a afirmat Cătălin Duminică, golgheterul Ligii a V-a.