sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

Cătălin Pârvulescu şi Erik Lincar, două etape cu ghinion în Liga a II-a

673Vizualizari
În urmă cu o lună, Turris-Oltul Tr. Măgurele a ratat uluitor promovarea în Liga I, după ce Rapid Bucureşti a egalat in extremis, în minutul 90+7, şi i-a detronat pe teleormăneni de pe locul 2 în play-off-ului Ligii a II-a. Ghinioanele se ţin lanţ în continuare pentru echipa pregătită de Erik Lincar (fost tehnician la Damila Măciuca şi CSM Rm. Vâlcea), care a încasat alte goluri decisive, pe final de meci, şi în startul actualului sezon.
În runda inaugurală, Turris a fost învinsă la limită, în deplasare, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, din cauza unui gol primit în minutul 90+1. Week-end-ul trecut, echipa din Tr. Măgurele a condus-o cu 2-0 pe Metaloglobus Bucureşti, dar a fost egalată în minutul 80.

În vară, Turnu Măgurele s-a despărţit de Samson Nwabueze, care e foarte aproape de un transfer la Viitorul Dăeşti

Fundaşul vâlcean Cătălin Pârvulescu (29 de ani) a fost integralist în ambele meciuri din debutul Ligii a II-a pentru Turris-Oltul Tr. Măgurele. În acest campionat, din lotul echipei teleormănene nu mai face parte şi Samson Nwabueze, care s-a pregătit în ultima perioadă cu Viitorul Dăeşti, unde ar putea să evolueze în Liga a III-a. Nigerianul semnase pentru clubul de la Fedeleşoiu şi în iarnă, dar George Popolan i-a dat totuşi dezlegare pentru a juca în Liga a II-a.