joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Județean

Cătălin Pripor (Viitorul Pietrari) – două goluri de mondiale: șut de la 50 de metri și altul bară-gol. Coechipierul său, Alin Roșianu, a driblat 7 adversari și a marcat

1.36KVizualizari
Viitorul Pietrari a câștigat cu 3-0 partida de pe teren propriu, cu Progresul Măldărești. Echipa antrenată de Petrișor Grigore a pierdut, astfel, promovarea în Liga a V-a, unde a ajuns AS Popești – noua campioană a Seriei Vest. Gruparea din Pietrari a marcat trei goluri cum rar ai șansa să vezi pe stadioane. Două dintre ele i-au aparținut lui Cătălin Pripor: șut de la 50 de metri și altul tot de la mare distanță, bară-gol. De asemenea, Alin Roșianu a avut o acțiune personală extraordinară: a driblat 6-7 adversari și l-a învins în cele din urmă pe portarul advers.
„Îmi pare rău că nu am promovat! Mai ales pentru viceprimarul nostru, Cristi Luțescu. El a suferit mult în timpul meciului. Din păcate, am făcut greșeli nepermise. Avem jucători, dar nu avem echipă… Tocmai de aceea am pierdut”, a spus Petrișor Grigore, antrenor la Progresul Măldărești.