luni, aprilie 12, 2021
Administrație

Cătălin Stănică, cel mai tânăr şi promiţător candidat la funcţia de primar în Vâlcea. Tatăl său, Nicolae Stănică, a început, acum peste 10 ani, campania de modernizare a comunei Mihăeşti

4.5KVizualizari

Cătălin Stănică este, probabil, cel mai tânăr candidat din judeţul Vâlcea, în perspectiva alegerilor pentru funcţia de primar, care vor avea loc în vara anului viitor. Asta nu reprezintă nicidecum un dezavantaj pentru el, ba din contră! În vârstă de 33 de ani, el este de profesie economist şi are doi copii minunaţi, cu soţia sa, Raluca. Cătălin Stănică are trei ani de experienţă şi în administraţia publică, din perioada în care a fost angajat la Primăria Mihăeşti, dar şi cinci ani în business şi management. De-a lungul anilor, el a fost implicat în numeroase acţiuni de ecologizare, sociale şi sportive.
Deşi nu şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de primar, în localitatea sa se vorbeşte deja foarte mult despre Cătălin Stănică. Asta şi pentru că locuitorii din Mihăeşti îi poartă un deosebit respect tatălui său, Nicolae Stănică, trecut la cele veşnice în anul 2011. De altfel, el este cel care, în urmă cu peste 10 ani, a început procesul de modernizare a comunei, pe care „a pus-o, practic, pe harta judeţului!”, prin numeroasele proiecte de infrastructură.
Contactat telefonic pentru a comenta informaţia potrivit căreia ar candida la Primăria Mihăeşti, Cătălin Stănică a precizat: „Înainte de a lua această decizie, m-am interesat ce părere au cât mai mulţi cetăţeni, dacă voi candida. Este adevărat că am fost felicitat de mulţi oameni din localitate, care au auzit că aş fi interesat de acest lucru şi care, totodată, m-au îndemnat să fac asta. Ideea e că am luat această decizie abia acum, chiar dacă am fost îndemnat să candidez încă de acum 4-5 ani, adică la alegerile trecute. Am considerat însă că trebuie să acumulez mai multă experienţă de viaţă. Că foarte mulţi oameni mă susţin, asta nu face decât să mă bucure şi să mă motiveze mai mult. Multă lume din localitate a spus chiar că mă va susţine pentru Primăria Mihăeşti. Ei ştiu că îmi iubesc mult localitatea şi vreau să fim numărul 1 în Vâlcea, la condiţiile de trai!”.