marți, octombrie 20, 2020
Politică

Cătălin Stănică (Mihăești), cel mai bun scor din Vâlcea pentru USR PLUS: 30,5 %. El se numără și printre cei mai bine clasați candidați la nivel național!

2.18KVizualizari
Așa cum anticipam, Cătălin Stănică este unul dintre liderii noii generații ai alianței USR PLUS. La alegerile locale de duminică, 27 septembrie, când a candidat pentru funcția de primar la Mihăești, el a obținut – de departe!!! – cel mai bun scor din Vâlcea: 30,5 la sută, ocupând locul 2 ca număr de voturi exprimate, după actualul primar, Constantin Bărzăgeanu: 50 %. Ca urmare a acestui rezultat excelent, Cătălin Stănica a câștigat și 4 consilieri locali.
„Aș dori să mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat, dar și celor care au avut alte orientări politice. Acest scor foarte bun mă motivează și mai mult și îmi dă puterea să lupt pentru comunitatea mea. Așa cum este normal și democratic, voi colabora excelent cu toți din Primăria Mihăești, pentru că avem un scop comun: să facem din localitatea noastră una europeană, aşa cum ne dorim cu toții. Voi fi mereu deschis dialogului!”, a explicat Cătălin Stănică.