miercuri, octombrie 21, 2020
Diverse

De 8 Martie, Cătălin Stănică (USR) a împărţit flori şi felicitări la Mihăeşti, fiind primit cu entuziasm de doamne şi domnişoare

919Vizualizari
Cătălin Stănică s-a remarcat, într-un timp foarte scurt, drept unul dintre liderii generaţiei tinere a USR Vâlcea, mai ales pentru viziunea modernă şi sinceră de a purta un dialog deschis cu interlocutorii săi. Candidat la funcţia de primar la Mihăeşti, acesta a avut, astăzi, o nouă acţiune în localitatea sa, pentru a dărui sute de flori şi felicitări doamnelor şi domnişoarelor. Cu acest prilej, Cătălin Stănică a fost însoţit şi de câţiva dintre membrii staff-ului său de campanie de la Mihăeşti, precum şi de Romeo Odochian, Cătălin Creţu şi Edi Rădulescu – de la filiala judeţeană a USR Vâlcea.
„Pe mine mă interesează foarte mult ca, de fiecare dată când intru în contact cu locuitorii din Mihăeşti, să aud păreri sincere, despre tot ceea ce îşi doresc aceştia de la un primar responsabil. Împreună, vreau să putem face ceva frumos pentru localitatea noastră. Ştiu că sunt foarte multe probleme de rezolvat, de aceea, o bună colaborare cu locuitorii mă ajută să înţeleg mai bine situaţia. Mi-am pregătit, împreună cu colegii mei, un program electoral extrem de bine documentat, pe care îl voi anunţa public la vremea potrivită. Oricum, vreau să le mulţumesc din suflet locuitorilor din Mihăeşti pentru numeroasele mesaje de încurajare pe care mi le-au trimis. De 8 Martie, le doresc tuturor doamnelor şi domnişoarelor să poarte în suflet minunatele culori ale primăverii, gânduri curate împletite de iubire, alături de un sincer şi călduros «La Mulţi Ani»!”, a transmis Cătălin Stănică, reprezentatul USR pentru funcţia de primar la Mihăeşti.