joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Național

Ce ghinion! Alex Dandea şi colegii săi de la CS Comunal Şelimbăr au ratat locul 2, după ce au fost egalaţi în prelungiri de Unirea Dej, în Zăvoi

385Vizualizari
Sâmbătă, 10 septembrie, CS Comunal Şelimbăr a terminat doar la egalitate (1-1) meciul pe care l-a disputat la Rm. Vâlcea, pe Stadionul „Municipal”, împotriva echipei Unirea Dej, lidera Ligii a II-a după primele cinci etape ale sezonului. Jucătorii pregătiţi de Eugen Beza au deschis scorul în minutul 78, prin Octavian Ursu, şi se părea că se vor îndrepta spre o nouă victorie, care le-ar fi asigurat locul 2, după Unirea Slobozia. Când nimeni nu se mai aştepta, în prelungir, clujenii au egalat şi au plecat din Zăvoi cu un „punct de aur”.
Potrivit cronicii Live Text de pe site-ul liga2.prosport.ro, în minutul 90+2, după o minge aruncată în careul sibienilor, Alex Dandea (căpitanul „călăreţilor roşii”) a respins cu capul în centru, la Ionuţ Frăsineanu, care a preluat scurt şi a şutat cu dreptul, de la 19 metri, aproape de vinclu, fără speranţe pentru portarul Aleksander Mitrovic, care era şi puţin ieşit în faţă.
Din cauza acestei remize, CS Comunal Şelimbăr a părăsit Top 6, pentru prima oară de la începutul sezonului, iar în prezent se află pe locul 7, cu 11 puncte. Primele şase poziţii sunt ocupate de Unirea Slobozia, CSM Poli Iaşi, Unirea Dej, CSA Steaua Bucureşti (toate cu câte 13 puncte), FK Csikszereda Miercurea Ciuc şi Oţelul Galaţi (ambele cu 12).
În următoarea etapă a Liga a II-a, sibienii vor avea o misiune foarte grea în fieful echipei Concordia Chiajna. La gruparea ilfoveană evoluează, din această toamnă, şi fotbalistul vâlcean Raul Rusescu (34 de ani).