Fotbal Județean

Ce nebunie de meci!!! Otăsău – Chimia: 4-5! Ciprian Vlădoi – 4 goluri. Adi Tărbujaru a marcat eurogol, cu lob de la 40 de metri. Otăsău, învinsă cu doi jucători în minus încă din minutul 30…

1.26KVizualizari
Chimia 1973 Rm. Vâlcea a fost extraordinară în meciul disputat în optimile Cupei României, cu FC Păușești Otăsău, reușind să se impună cu scorul de 5-4, în condiții extraordinare. De departe, cel mai bun jucător al partidei a fost Ciprian Vlădoi (FOTO – jos), care a marcat de patru ori, însă colegul său, Adi Tărbujaru, a înscris cel mai tare gol: lob peste portar, de la 40 de metri.
„FC Păuşeşti Otăsău a deschis scorul, dar Ciprian Vlădoi a egalat rapid. La 2-2, Cosmin Băița a primit cartonaș roșu, după un fault în calitate de ultim apărător. Colegul nostru, Claudiu Rădescu, care primea îngrijiri medicale în afara terenului, a intrat pe teren fără să primească acordul arbitrului și a luat al doilea cartonaș galben. A fost o imprudență a lui. Voia doar să se bucure alături de noi. Asta se întâmpla în minutul 30, când am rămas în 9. Scorul a fost apoi 4-2, 4-3, 5-3 și, la final, 5-4. A fost un meci extraordinar pentru noi. Să joci o oră în 9 oameni și să câștigi, asta înseamnă că suntem o echipă mare, unită! Nu vom uita prea curând acest meci!”, au declarat jucătorii de la Chimia 1973 Rm. Vâlcea.