duminică, decembrie 5, 2021
Handbal

Ce păcat! Meciul cu Brăila, ultimul din 2021 în care suporterii vâlceni le-au mai putut susţine pe handbalistele de la SCM. Partida cu Bera Bera se va disputa fără spectatori!

53Vizualizari
Meciul cu Dunărea Brăila, de sâmbăta trecută, a fost ultimul în care iubitorii handbalului din Vâlcea le-au mai putut vedea pe favorite în 2021. Iar asta nu pentru că Liga Florilor va intra în vacanţă, ci din pricina faptului că autorităţile au interzis, din nou, prezenţa spectatorilor la competiţiile sportive, în următoarele 30 de zile, în contextul creşterii alarmante a cazurilor de Covid-19 din ţară. Practic, suporterii vâlceni vor mai putea intra în Sala Traian abia în 2022, dacă situaţia pandemică se va ameliora între timp.
Vestea este foarte proastă pentru SCM Rm. Vâlcea, având în vedere că, în următoarea perioadă, pe lângă meciul cu Dacia Mioveni (din 6 noiembrie), formaţia antrenată de Bent Dahl trebuie să joace şi partida de pe teren propriu cu Super Amara Bera Bera, din turul 3 al Ligii Europene, care e programată pe 13/14 noiembrie. În mod sigur, ţinând cont de restricţiile în vigoare, şi acel meci se va juca fără public.
Cel mai mult de pierdut pentru această perioadă de interdicţie au abonaţii, care au plătit 450 de lei la începutul sezonului pentru a fi siguri de un loc în Sala Traian. Deşi au sperat că vor fi prezenţi la toate meciurile, ei nu vor mai putea fi prezenţi în tribună, chiar dacă se vor vaccina.