Fotbal Diverse

Cel mai mare complex sportiv din sudul judeţului Vâlcea ar putea apărea la Mădulari. Două terenuri mari, spații de cazare, bază de recuperare și o sală de sport

1.53KVizualizari
Primăria Mădulari a depus la Compania Națională de Investiții intenția de a construi, lângă actualul stadion de fotbal din localitate, cel mai mare complex sportiv din sudul județului. Autoritățile locale și-au propus să amenajeze un teren cu suprafață de joc sintetică, tribună cu 400 de locuri pe scaune, vestiare moderne, bază de recuperare după efort și multe alte facilități necesare performanței. Tot în zonă, va fi construită și o sală de sport, proiectul fiind deja inclus în lista de sinteză a CNI.
„Vom menține și actualul teren de fotbal, cu gazon natural, astfel că, dacă va demara acest proiect, vom avea două stadioane. În plus dacă bugetul local ne va permite, vrem să mai facem un teren mai mic, de 50×70 de metri, pe care să se antreneze grupele de copii pe care le avem formate și le vom dezvolta. Așa cum stiți, am făcut demersuri pentru a crea unul dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din această zonă. Sperăm să putem juca și fotbal într-un viitor cât mai apropiat. Ne vom zbate să obținem finanțare pentru acest proiect, care va ajuta foarte mult comuna Mădulari. Imaginați-vă că localitățile cu infrastructură sportivă bine dezvoltată au foarte mult de câștigat de pe urma cluburilor pe care le aduc în cantonament. Sincer, printre alte investiții importante, și asta încercăm să facem”, a explicat Mihai Hăloiu, reprezentantul clubului CS Mădulari.